Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve doğru çdüzenışması önemlidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı kapılardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni bapsı, muktezi standartlara yönlü olarak imal edilmiş olduğu dönem uzun müddet görev verebilmektedir. Nasıl bakımlarının tekdüze yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları sahaı bırakma etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma iye olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kızılır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Gereç: Yangın kapılarında Yangın Çıkış Kapısı umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, muvafık fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı derunin tabela mavi ve beyaz; ivedi çıkış kapısındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi gereken tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page